Προσφορές

Η Φιλοσοφία Μας

Η Φιλοσοφία Μας

Έχοντας την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση ως βασικές μας αξίες παρέχουμε στον επισκέπτη μια ευχάριστη εμπειρία στην καρδιά του Παλιού λιμανιού, σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης των Χανίων.
Το casa di pietra βρίσκεται στην οδό Θεοτοκοπούλου, ένα από τα πιο γραφικά στενά του Παλιού λιμανιού των Χανιών. Το πετρόχτιστο παραδοσιακό μας κατάλυμα διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με θέα την θάλασσα ή το Ενετικό τείχος. Στην κορυφή του κτιρίου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική εικόνα του Ενετικού λιμανιού και ταυτόχρονα την οροσειρά των Λευκών Ορέων. Ο χώρος μας αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για επαγγελματικό ταξίδι όσο και για αναψυχή.
Στο χώρο της υποδοχής δημιουργήσαμε κατάστημα για όσους ενδιαφέρονται να βρουν προϊόντα σχεδιασμένα και παραγμένα στην Ελλάδα. Η εκλεπτυσμένη αισθητική μας μεταφράζεται σε μοναδικά αντικείμενα μέσα σε ένα φιλόξενο χώρο.
Το casa di pietra αποτελεί υποδειγματικό σημείο για να ξεκινήσετε την εξερεύνηση της πόλης μας.

Δωμάτια

H διαμονή σας στο κατάλυμα μας πετυχαίνει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ παράδοσης, άνεσης και κομψότητας. Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από τέσσερα καλαίσθητα δωμάτια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα της βενετσιάνικής αρχιτεκτονικής.
Τα δωμάτια μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνετη διαμονή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν μέχρι και 4 άτομα.