Προσφορές

Τοποθεσία

Οδός Θεοτοκοπούλου

Ένα από τα στενά του Τοπανά

Θεωρείται ένας από τους πιο γραφικούς δρόμους της Παλιάς πόλης που διατηρεί αναλλοίωτη την Βενετσιάνικη ατμόσφαιρα και βρίσκεται σε απόστασή αναπνοής από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Η οδός Θεοτοκοπούλου διατρέχει την συνοικία από Βορρά προς Νότο. Στην αρχή του στενού βρίσκεται το Φρούριο Φιρκά, η μονή San Salvatore ενώ απέναντι δεσπόζει η Βενετσιάνικη αποθήκη από την οποία πήρε την ονομασία της Τοπανάς.

Ανακαλύψτε τα Χανιά

Ποτ – πουρί πολιτισμών

Η πόλη μας στο πέρας των αιώνων κατοικήθηκε από πολλούς διαφορετικούς λαούς. Η κουλτούρα τα ήθη και τα έθιμα τους άφησαν τα αποτυπώματα και τα ίχνη με τα μνημεία που κοσμούν την πόλη μας να χρήζουν μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς.
Το ενετικό λιμάνι αποτελεί ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της χώρας και είναι γεμάτο με πολυσύχναστα καφέ και εστιατόρια.
Ο Αιγυπτιακός φάρος, τα Νεώρια και πλήθος μνημείων βρίσκονται μέσα στην Παλαιά πόλη με τα στενά λαβυρινθώδη σοκάκια και τα διατηρητέα κτίρια από διάφορες ιστορικές περιόδους, όπου μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστούς περίπατους.
Περπατήστε μέχρι το Φρούριο του Φιρκά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το φάρο, το οποίο στεγάζει το Ναυτικό μουσείο και στη συνέχεια το τζαμί του Κιουτσούκ Χασάν ή Γιαλί τζαμισί το οποίο χτίστηκε από έναν Αρμένιο αρχιτέκτονα στα τέλη του 17ου αιώνα. Σήμερα χρησιμοποιείται ως εκθεσιακός χώρος.

Εξορμήσεις

Οι εξωτικές μας παραλίες, τα μαγευτικά φαράγγια, οι μοναδικές πεζοπορίες σε μονοπάτια Ε4 σας δίνουν το έναυσμα να δημιουργήστε την δική σας μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία.